Bielonedeľná púť na Katarínke

Spoznaj život sv. Františka na Bielonedeľnej púti

Dobrovoľníci z Katarínky sa spoločne s priaznivcami stretnú v nedeľu 7.apríla o 10:15 na železničnej zastávke na Bukovej, kam je možné dostať sa z Trnavy vlakom. Z Bukovej sa spolu vydáme na Katarínku, ku kostolu svätej Kataríny Alexandrijskej, kde je na 14:15 naplánovaná svätá omša.

Pútnikov bude počas cesty sprevádzať sedem zamyslení. Tieto budú venované práve sv. Františkovi. Budeme uvažovať nad jeho životom v jednoduchosti. Zamyslenia budú rozmiestnené po celej trase, a tak môžu myseľ pútnika príjemne osviežiť. Púť je vhodná aj pre rodiny s deťmi.

 Po príchode na Katarínku bude nasledovať svätá omša. Poobedný program spríjemní sprevádzanie návštevníkov po objekte našimi turizmákmi. Taktiež bude priestor pre občerstvenie a možnosť podporiť nás za dobrovoľný príspevok kúpou suveníru spojeného s projektom Katarínka. Naši dobrovoľníci sa už teraz tešia na vás! Pripomíname, že práve tradičnou Bielonedeľnou púťou otvárame jubilejnú 30. sezónu na Katarínke.

Kedy? Ako? Kde?
👉🏻 7. apríl 2024

🚂 9:34 odchod vlakom: Trnava – Buková https://cp.hnonline.sk/vlakbusmhd/spojenie/prehled/?p=Fyb5SSWpsOpvwJW5EAADW.3Uip2S6nM.XiJVJG4fwifwPuUEju4iCHRhZpQX:ZlLd.JbIkGbDlU-

🥾 10:15 začiatok púte: Buková -> Katarínka

🙏🏻 14:15 sv. omša na Katarínke