…dobrodružstvo čaká aj na TEBA!

Hľadím z okna na sivé múry panelákov, vonku je sychravo, mrzne. Ľudia utekajú zababušení v kabátoch do práce. Všetci sa náhlia, stres a termíny na nich dopadajú z každej strany. Aj na mňa, aj ja sa ponáhľam, no na chvíľku zastavím…myslím na leto. Čo mi prinesie? Čo ma čaká? Áno, už to tuším, už to cítim…opäť príde leto na Katarínke!

__________________________

      Vidím to jasne. Opäť budem hľadieť na hviezdne nebo, tancovať okolo ohňa, strávim hodiny rozhovorov s priateľmi, budem sa túlať po lese a lúkach. Z každej strany budem počuť smiech, aj ja sa budem smiať, trochu špinavá od malty. Pod rukami mi bude vznikať dielo, budem sa tešiť z práce. Budem stáť pred stáročiami ukrytými v majestátnych múroch a skladať čriepky zabudnutého času, ktorý v storočiach zanikol…

Ale trápi ma jedna otázka.

Uvidím tam aj TEBA?

Ďalšiu novú tvár, ktorá nám pomôže skladať tieto čriepky?

Verím, že áno!

To ticho, šum lesa, šepot vetra, praskot dreva v ohni, cinkanie náradia o kameň. Počuješ?

Viem, že počuješ!

Ale počkaj, ešte stále váhaš?

      Preto sme pre teba pripravili exkluzívne informácie, sériu príspevkov,  ktoré budeme nasledujúce mesiace pravidelne pridávať na našich sociálnych sieťach. Uisti sa, že nás sleduješ na facebooku aj instagrame.

      Prinesieme vám momenty a slová ľudí, ktorí si toto miesto zamilovali a prezradíme, čo robí našu Katarínku Katarínkou. Spolu sa prenesieme do časov minulých…

…zažijeme dobrodružstvá, spontánnosť a pocit slobody

…prekonáme svoje limity a posunieme sa vo vzťahu k sebe a k druhým

…zažijeme atmosféru plnú radosti a mladosti

…budeme spolu ľudsky i duchovne rásť

      Preto neváhaj a prihlás sa už teraz na jednu z našich družín. Čas čakania na leto si môžeš skrátiť aj sledovaním našich sociálnych sietí, kde vám mladí ľudia prinesú viac pocitov a radostí zo života Katarínky. Každé dva týždne ťa čaká nový príspevok, spolu to bude 15 výpovedí o Katarínke a ľuďoch, ktorých toto miesto tak veľmi očarilo.

Pridaj k nám, pretože dobrodružstvo čaká aj na TEBA!